torsdag den 2. februar 2012

Yougurt- gulerods dip

Gulerødder er en del mere smagfulde end agurker på denne tid af året. 
Denne dip kan minde om tzatziki så, hvis man godt kan li' tzatziki, er denne dip en fin vintererstatning!
Dippen serveres gerne til fiske,- eller kødretter.

Jeg har brugt;
4 mellemstore gulerødder
200 gr græsk yougurt (den er mere fast i det, hvis du vil bruge dansk yougurt kan man dræne den først, ved at hælde den i et rent kaffefilter og stille det i en si, og lad den stå 1 times tid og dryppe af)
2 fed hvidløg presset
1 ts salt
2 spsk olivenolie
1 spsk citronsaft (evt mere smag til)
1 håndfuld grofthakkede valnødder.

Gulerødderne rives fint og blandes med yougurt, salt, olie, citronsaft.
Til sidst røres valnøddekernerne i- pyt evt med lidt på toppen af dippen.
Her serveret sammen med stegte Kalamaria.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar