fredag den 16. marts 2012

Omelet med kartofler

Rester af kartofler kan med fordel bruges på denne måde. Ellers er det let at koge ca 2 mellemstore kartofler per person..

Du skal bruge
2 mellemstore kartofler pr person
2 æg pr person
Et par skiver rødløg, tyndt skåret pr person
revet ost af en type der kan smelte. 1 lille hånfuld eller ca 10-15 g pr person.
evt et par små tomater, stegt i lidt olie
olivenolie
salt, peber

Krydres efter smag, med enten oregano eller rosmarin.

Kog de rengjorte kartoflerne møre med skræl og pil dem.
Skær i skiver og steg på en pande sammen med rødløget. Kryder med salt og peber.

Pisk æggene sammen i en skål og put revet ost op i.
Når løget er mørt og kartoflerne lidt brunet, kan du vælge at bage omeletten eller stege den færdig med låg på i panden.
Blandingen med æg og ost hældes over, varmen skrues ned. Kryder evt med oregano eller rosmarin på toppen af omeletten.

Severes med salat til.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar