onsdag den 21. marts 2012

Squasspita

En tidligere kollega, Dasía, har givet mig denne opskrift på en let frokostret.

Hvis der ikke serveres andet til, er der nok til ca 2 personer.

Du skal bruge;
1 glas olie
1 glas mel
1 glas revet ost der kan smelte
1 revet rødløg
3½ glas revet squass
3 æg
Mynte 2-3 spak finthakket
½ tsk peber
rasp
Lige inden du putter blandingen i det ildfaste fad og ind i ovnen, bland 1 stk salt i, så når det ikke at trække så meget væske ud.

Alle ingredienser røres sammen.
Drys i bunden af et ildfast fad et tyndt lag rasp. Squassblandingen hældes ovenpå og slut med et tyndt lag rasp.

Bages i en 200 gr varm ovn, i ca 40-45 min eller til gylden ovenpå.

Man kan vælge at bruge mindre mel og oile, så bliver pitaen ikke helt så mægtig.
Jeg brugte ca halvdelen af det der er nævnt i opskriften.

Server gerne med en salat til eller lidt finthakket tomater med salt på.

Egentlig en flot grøntsag!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar