lørdag den 28. januar 2012

Aubergine dip

Du skal bruge;

2 store auberginer
1-2 fed hvidløg, presset.
olivenolie
saft af ½-1 citron
salt
tahin (dippen kommer til at smage mest af tahin, så afhængig af hvor godt du kan li' denne smag kom fra 1 tsk til en spsk i)

Skær auberginerne i terninger og steg dem bløde i olivenolie. Drys med lidt salt, det trækker lidt væske ud og man bruger knap så meget olie.) Steg herefter hvidløg sammen med aubergineterningerne.

Når auberginestykkerne er møre, køles de lidt af. Blend dem med en stavblender, sammen med citronsaft og tahin. Smag til med lidt ad gangen, så du får den smag du kan li'.

Aubergine dip kan severes sammen med andre småretter som kikærte-frikardeller, pitabrød og salat.
Når man også bruger aubergine skallen i denne ret, bliver den lidt mere bitter.

2 kommentarer:

  1. Det er da ret enkelt, den bliver lavet sammen med humus'en næsten gang. Mmmm, elsker aubergine-dip.

    SvarSlet
  2. Vi må snart lave en mad-dag for madører- Kunne blive godt med div livretter!

    SvarSlet