Du skal bruge 4 pers:
Ca 1 kg horta, her er det Askrolimpi
Supies 1 stor pr person eller 2 mindre
olivenolie
citron
persille
løg, enten forårsløg eller alm rødløg.
Askrolimpi vaskes og roden skrabes let. Kog til mør i letsaltet vand ca 20 min.
Put i en stor skål og hæld over med olivenolie og citronsaft.
Supies renses for indmad og skallen tages ud.
Man kan med fordel dele dem i 4 stykker før man lægger dem på grillen, så bliver de mere ensartet møre og gennemstegte. Prøv at stikke en gaffel i mens de er rå, så ved du hvordan det skal føles, at stikke gaflen igennem når de er gennemstegt.
En lille elektrisk bordgrill er god at have til mindre portioner |
Ved servering kan man hælde en dressing af olivenolie og citronsaft over.
Derefter finthakket forårsløg eller rødløg og finthakket persille. Lav dressingen i en meljævner 1 del citronsaft til 5 del olivenolie og ryst godt.
Tilføj billedtekst |
Hvis man syntes det skal være mere salt, kan man krydre supies' med salt.
Server et godt brød til.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar