mandag den 14. maj 2012

Sprøde stegte grøntsager med tomatdip


Denne ret kan bruges som lille forret sammen med andre småretter eller som tilbehør til grillmad.

Jeg har brugt;

aubergine
squass

mel ca 100gr
natron  ca ½ tsk
vand- så meget at det virker som en klisteret masse.

olie

Til tomatsovs
friske tomater, revet
olivenolie
chilli
salt

Aubergine og squass skæres i ½cm tykke skiver.

Mel, natron og vand blandes. Natron bruges så grøntsagsstykkerne bliver ved med at være sprøde.

Varm olien godt op på en pande.(rigeligt olie)
Dyp grøntsagsskiverne i mel jævningen og steg til gyldne.

Man kan også bruge squassblomster, tomatskiver og champignon, alt efter sæson og hvad man kan li'.

Tomat dip'en laves ved at først rive tomaterne, kasser tomatskindet, kog sammen med en god olivenolie tilsat chilli i små stykker.
Kog gerne ½ time. Mængden og hvor pikant du vil have dip'en, bestemmer man selv. Jeg brugte 2 store tomater ½ dl olivenolie og en finthakket chilli. Smag til med salt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar