mandag den 9. april 2012

Pasta med mandler, ansjos og parmasan.


Mandler som nødde- kerne i pesto er  godt finthakket!
Denne ret er inspireret lidt mere af det italienske køkken, men da vi også har mandeltræer her, bruges det også gerne..

Jeg brugte
4 protioner;
50 gr mandler, smuttede og blendet
50 gr parmasan, skåret i skiver og blendet
4 ansjos filleter, blendet
2 store tomater, blendet
olivenolie
Ansjosfilleter. Her på kreta købes de saltet, så kan man selv ligge dem i olivenolie. Ansojsfilleterne smager ikke igennem i retten, men forstærker mere smagen af især parmasan.


pasta til 4 protioner.
ekstra parmasan til drys
halve små cherry tomater til pynt

Kan måske være godt med lidt hvidløg i også, men det fik jeg ikke puttet i.

Alle ingredienser til pestoen blendes.
Pastaen koges og pestoen blandes i.

Hold noget af kogevandet tilbage fra pastaen. Det suges op af pestoen sammen med pastaen.
Delig smag af især parmasan og mandel.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar