søndag den 10. april 2011

Fiskekroketter


Mums siger jeg bare..

Du skal bruge ;
(16 små kroketter)

400 g fiske filet (jeg brugte torsk)
2 mellemstore kartofler, kogte
1 æg
persille, finthakket
½ rødløg, finthakket eller revet
maizena
salt, peber
olie til stegning

Kartoflerne koges møre og moses med en gaffel.

Fiskefileten plukke med hånden i små bider. På den måde er det let at få små fiskeben fra.
Bland fisk, æg, persille, løg, salt og peber godt sammen.
Herefter kartoflerne og til slut så meget maizena mel i, så dejen hænger sammen. Jeg brugte ca 2 spsk. maizenamel.

Form til små kroketter og steg i rigelig olie til gyldne.

Hvis jeg lige havde tænkt lidt mere over tilbehør udover salaten, ville en god remulade sovs have været perfekt. Det må blive næste gang.
Stegte kartofler og brød er også fint tilbehør.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar