mandag den 1. juli 2013

Kartoffelsalat med feta.


Faktisk ville jeg hellere have brugt langtidsbagte tomater i denne salat, men jeg manglede lidt tid, så soltørrede tomater blev brugt i stedet for.

til ca 4 pers.

600 gr kogte kartofler, skåret mindre i stykker
1 stort rødløg, finthakket
1 bundt forårsløg fint snittet
150 gr god græsk feta skåret i terninger
12 små langtidsbagte tomater (se opskrift her ) eller 10 soltørrede tomater opblødt i olivenolie og skåret i mindre stykker.

Dressing:

1 dl olivenolie
½ dl god eddike
salt, peber
frisk basilikum.

Bland kartofler rødløg, forårsløg, tomater sammen.
Dressingen blandes sammen.
hæld dressingen på og læg tilslut feta terningerne over og pynt med ekstra basilikumblade.

God til kød, fisk og bare som frokost salat.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar