tirsdag den 12. juli 2011

Stegte grønne peber..

Kunne have været titlen på en ny film, men det er det ikke..derimod tilbehør til kødretter.

Her køber man små grønne peber, men man kan faktisk sagtens lave det med almindelige.

Du skal bruge ca
1kg små peberfrugter
1dl olivenolie
salt
eddike (Jeg bruger almindelig kretensisk rødvinseddike- hvis du har een, du syntes smager godt- så brug den)

Først skylles og prikkes peberfrugterne
Derefter steges de møre i olivenolie. Når alle er bløde drysses lidt salt på og eddiken hældes på, hvorefter man slukker for varmen og lægger låg på.

Hvis der stadig er små vanddråber på, kan det sprutte meget- læg gerne låg på, under stegningen!
Lad den stå og trække lidt før severing- kan spises kolde, hvis man har brug for tid til andet tilbehør.

5 kommentarer:

  1. Ja, det kunne sagtens være titlen til en film. Der er ihvertfald en der hedder stegte grønne tomater :0) De ser rigtig lækre ud, dine stegte grønne pebre. Kunne være jeg skulle afprøve den.

    SvarSlet
  2. Det er en god ide at prøve - jeg er ikke sikker på at man kan bruge de almindelige grønne peberfrugter, men måske de røde snack-pberfrugter kan bruges. Vores har i hvert fald en tyndere skal end de almindelige peberfrugter

    SvarSlet
  3. Ved nærmere eftertanke kan man faktisk også bruge almindelige peberfrugter

    SvarSlet
  4. Hvor meget edikke bruger du cirka?

    SvarSlet