Fra ca. februar til april kan man langs vandløb samle disse vilde aspargs. De er lidt bitre i smagen, men et rigtig lækkert tilskud til hverdagens mad.
En god måde at tilberede dem på kan være følgende,- (men kan sagtens tilaves sammen med en grydekødret)
Du skal bruge;
1 stor buket vilde aspargs
1 rødløg revet
olivenolie, ca 3 spsk
salt
4 æg, pisket med ½ tsk salt og ½ tsk peber
Aspargsene knækkes indtil stilken ikke knækker let selv.
Skylles og koges i ca 8 min.
Olivenolie i gryden
løg
aspargs
½tsk salt
steges i ca 3 min
herefter kommes et stort glas vand i og koger til der ikke er mere vand tilbage, ca 15 min.
De piskede æg kommes i, kog til det er stivnet.
Spises sammen med brød.
Kan bruges som en småret sammen med andre forskellige småretter.
Eller som let frokostret med en god tomatsalat og brød til.
Rigtig fin mad-blog, spændende opskrifter og flotte billeder. Bravo sou!! Knus K
SvarSlet