Klar til servering. |
Svigerfar og min mand syntes det smagte godt- så hermed opskriften
4 portioner
1 klipfisk
1 stort blomkål
1 rødløg
1 dåse flåede tomater
1 spks tomat koncentrat
olivenolie
Den saltede fisk ligges i vand 2 dage før den skal bruges. Vandet skiftes mindst 3 gange om dagen- gerne flere.
Så fin ser torsken ud efter et par dage i vand. |
Blomkålen skylles og deles op i buketter.
Rødløget hakkes fint.
Varm olien op, kom løg i og steg i 1 min, herefter kommes blomkålsbuketterne i steges med i 2-3 min.
De flåede tomater rørt op med koncentratet hældes på- ha' vand på så det akkurat dækker.
Kog til blomkålen er mør.
Herefter ligges fiskestykkerne ovenpå. Kom låg på gryden og kog i ca 8 min eller til fiskene er møre.
Serveres med brød til.
Jeg tog et par stykker fisk fra til mig selv og stegte dem i olie....
Ingen kommentarer:
Send en kommentar