fredag den 9. marts 2012

Ovnstegt kanin


En simpel ret der stort set passer sig selv!
Hvis man ikke er helt vild med at spise kanin, kan kylling også bruges.

Til 4 pers
1 kanin (ca 1 kg)
2-3 kartofler pr person skåret i kvarte.
Olivenolie
saften af 1-2 citron, smag til.
salt peber
evt oregano


I bunden af et ildfast fad lægges kartoflerne. Kryder med salt og evt oregano, hæld lidt olivenolie på, rør rundt så alle kartoffelstykkerne har olie på sig.
Ovnepå lægges lægges kanin stykkerne. Kryders med salt og peber og lidt oliven olie hældes på.
Steges i ovnen ca 1-1½ time ind til kød og kartofler er gennemstegte.
Hver ½ time vendes kaninstykkerne og efter 45 min hældes citronsaft over.
Serveres med salat og brød til.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar