4 portioner
Du skal bruge;
1 klipfisk- 1,5 kg
2 porre
1 bundt fennikeltop
spinat, beregn ca 400 g urenset frisk spinat pr person.
3 tomater
1 spsk tomatkoncentrat
olivenolie
Klipfisken skylles for salt og ligges i vand. Vandet skiftes mindst 3 gange om dagen, de næste 2 døgn.
Selvom det meste af saltet bliver skyllet ud over de 2 dage denne proces foregår, putter jeg sjældent salt i mad med klipfisk |
Spinaten vaskes helt fri for jord og skæres i store stykker.
Porrerne skylles og skæres fint.
Fennikeltoppen skylles og hakkes fint.
I en stor gryde kommes olivenolie og steg fennikeltop og porre til bløde.
Herefter kommes spinaten i.Steg i ca 15 min, rør i det undervejs så det ikke brænder på.
Riv tomaterne og bland med koncentrat. Hæld over spinaten og rør i gryden.
Fiskestykkerne ligges øverst og koges ca 15 min. Ryst gryden frem og tilbage indimellem, så det ikke brænder på.
Som altid serveres brød til.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar