En ret fra Norge- tillempet græske indkøbsmuligheder.
1 tærte 6 stykker.
250 g hvedemel
125 g smør.
Fyld
300 g kogte kartofler
150 g røget laks
1 spsk dild finthakket
3 æg
1 dl yougurt
2 dl fløde
Start med at smuldre smørret i melet til det er helt opløst i melet.
Læg det i bunden af tærte faddet så det dækker.
Forbag bunden 10 min ved 200gr.
De kogte kartofler skæres i skiver og lægges ovenpå tærtebunden. Lakseskiverne deles i mindre stykker og fordeles over kartoflerne.
Drys dild henover.
Rør æg med yougurt og fløde og hæld ovenpå
Bag ca 30-40 minutter ved 200 gr. Når tærten er gylden er den færdig.
Jeg har ikke brugt salt til denne ret, da røget laks er salt i sig selv.
Serveres med salat til.
Smager også godt kold.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar