fredag den 22. april 2011
God påske
Jeg ønsker alle en rigtig god påske!
I Grækenland farver man traditionen tro almindelige hønseæg enten rød, blå, gul eller grønne. Mest almindeligt rød.
Farven købes i supermarkedet... og man følger instruktionen til farvning af æg.
Æggene bruges lørdag aften, efter kirke, og når man har spist, hvor Jesus er genopstået og Judas brændt på bålet.
Man slår dem mod hinanden en og en- det ene går som regl i stykker og den med det hele æg, fortsætter til næste person med et helt æg...
Til slut er der een tilbage som har ''vundet''. Vedkomne får dog ingenting, ud over æren.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Hvor er det dog en fed og anderledes madblog du har kørende her :-) Virkelig spændende for en madelsker som mig. Måske rejser vi til Kreta til sommer og så vil jeg tjekke nogle af specialiteterne. Har også læst mange andre gode Kreta tips her - Kreta oplevelser
SvarSletVH
Emma