tirsdag den 31. maj 2011

Kalvekød med squash

Her kan man købe squash i alle størrelser så det passer til det du havde tænkt dig at lave. Til denne ret bruges de små. Man kan selvfølgelig også bruge større, men da de skal steges møre, før de kommer i gryderetten, kan de let brænde på.
De små squash har derudover også mere smag.

Til 4 portioner:

800 g kalvekød i store terninger
olivenolie
1 rødløg, skåret i toppen
3+4 revet tomater
1 tsk tomatkoncentrat
salt, peber

1 kg små squash
olie til stegning

Brun kalvekødet i lidt olivenolie, kryder med peber.
Hæld vand på så det dækker tilsæt rødløget og salt.
Kog til kødet er mørt.
Når det er mørt sies vandet. Kom derefter kødet op i vandet igen, tilsæt tomat og tomat koncentrat og de stegte squash.
Kog til sovsen er tyknet lidt.

Squash'ene skæres med 3 snit på langs og steges i olie til møre.

Kan serveres med pomfritter, salat og brød.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar