Du kan vælge det fyld du syntes bedst om- i dag har jeg lavet retten meget græsk, med olivenpasta og fetaost inden i bøfferne.
Du skal bruge:
200g hakket kalvekød pr person.
ca 10g fetaost pr bøf, smuldret eller skåret meget tyndt.
1½ tsk fuld olivenpasta pr bøf.
salt-peber
Brug lidt tid på at ælte det hakkede kød, enten med hånden eller en røremaskine.
Det bliver knapt så hårdt ved tilberedningen efterfølgende.
Del kødet i 2 lige store portioner (100g i hver) og form to meget flade bøffer.
På den ene bøf lægges fyldet og den anden bøf kommes ovenpå- luk godt sammen. Kryder med salt og peber.
Du kan vælge at grille dem, stege dem i olie eller stege dem i ovnen på bagepapir.
Bøffer til enhver smag! En bordgrill er smart nå der bare skal laves mad til få personer. |
Hvis du alligevel tænder for ovnen kan de severes med ovnstegte kartofler.
Ellers bare en god salat og brød til.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar