søndag den 19. august 2012
Søpindsvineæg med olie og citron
En specialitet fra Kreta- Smagen er lidt ubeskrivelig (meget havvand og som iod lugter), men med olie og citron dressing, kan alt smage godt.
Jeg var deesværre ikke med ude for at fange søpindsvinene, så jeg har taget et billede fra nettet.
Svigerfar havde også renset dem, før han gav dem til mig, det er jeg nok ikke helt betroet til at kunne klare.
Men jeg ved at man skærer bunden ud og skraber æggene ud. - og at det er dumt at klemme for hårdt om søpindsvinet..
Sammen med lidt havvand og søpindsvinæggene blander man citronsaft og en god olivenolie i, i forhodet 1 til 3- altid efter smag, selvfølgelig.
Skal serveres med et godt brød til- og evt sammen med andre småretter som sardiner og salat.
Dyp brødet ned i søpindsvinæg-olie og citron blandingen og spis.
Prøv det evt på en ferie, skal dog sige at det er forholdsvis dyrt- en portion koster i 2012 ca 10 euro.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar