onsdag den 9. maj 2012
Græsk kartoffelsalat
Til denne form for kartoffelsalat, kan man bruge lige hvad man har af forskellige salatgrøntsager hjemme.
Og kartofler.
Til salaten serverer man hårdkogte æg og selvfølgelig et godt brød.
Jeg har brugt:
Grønne salatblade af typen 'maroulia' (ligner i formen kinakål, men er mere salat agtig)
2 små agurker- skrællet skåret i halve og skrivet groft
forårsløg, fint snittet
2 mellemstore tomater, skåret i mundrette bidder
4 kogte kartofler skåret i terninger
2 små gulerødder. fintskåret
Dressing af olie og eddike i forholdet 3-1
Kryder med lidt salt
Man kan sagtens putte peberfrugt, små blomkålsbuketter, letkogte broccoli buketter, blandet grønne salat blade og andet i.
Hvis man godt kan lide friske krydderurter smager finthakket dild også godt i.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar