onsdag den 9. maj 2012

Græsk kartoffelsalat


Til denne form for kartoffelsalat, kan man bruge lige hvad man har af forskellige salatgrøntsager hjemme.
Og kartofler.
Til salaten serverer man hårdkogte æg og selvfølgelig et godt brød.

Jeg har brugt:

Grønne salatblade af typen 'maroulia' (ligner i formen kinakål, men er mere salat agtig)
2 små agurker- skrællet skåret i halve og skrivet groft
forårsløg, fint snittet
2 mellemstore tomater, skåret i mundrette bidder
4 kogte kartofler skåret i terninger
2 små gulerødder. fintskåret

Dressing af olie og eddike i forholdet 3-1
Kryder med lidt salt

Man kan sagtens putte peberfrugt, små blomkålsbuketter, letkogte broccoli buketter, blandet grønne salat blade og andet i.
Hvis man godt kan lide friske krydderurter smager finthakket dild også godt i.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar