lørdag den 7. januar 2012

Pasta med hvidløg, chilli og persille

Efter en dag med mange ting at lave og udsigt til en middag ude, er dette en dejlig let ret, hurtig at lave og velsmagende.

Du skal bruge:
ca 2 personer.

½ pakke spagetthi eller frisk pasta.

4 store fed hvidløg
2 chilli- hvis man ikke vil have det så stærkt kan kernerne fjernes
1 stort bundt bredbladet persille.
oliven olie
salt
parmasan til at drysse over.

Kog pastaen som angivet på pakken.

Hvidløgene skæres i fine skiver. Hak chilierne samt persillen.
Start med hvidløgene, herefter chilierne steg kort tid og til slut persillen, steg ca 3-4 min. Kryder med salt.
Kom den færdigkogte og afdryppet pasta op i panden til hvidløg- persille blandingen, bland godt. Pastaen ligges op på en tallerken  og drys med parmasan.

En god salat serveres til.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar