lørdag den 16. februar 2013
Indbagte løgringe
Indbagte løgringe som snack, mezes, tilbehør til grill- de smager bare godt!
Det er ikke alle steder de findes på menu kortet, men prøv dem hvis du skulle komme forbi- med en ouzo serveret til.
Et løg giver ca 28-30 ringe, man kan sagtens spise mange...
Du skal bruge:
Løg skåret i ca½ cm tykke ringe. Hvert lag skilles ad.
Frituredej.
125 gr hvedemel
2½ dl øl
1 tsk salt
1 æggehvide pisket stiv.
3/4 ltr olie, smagsneutral
Hvedemel, salt og øl blandes sammen til en tykflydende masse. Æggehviden piskes stiv og vendes i.
Denne dej kan sagtens stå indtil man skal friture-stege løgene, bare det er koldt.
Olien varmes op.
Løgene dyppes i dejen lige før de skal stege.
De smager bedst nystegte- men kan holdes varme i en 100grader varm ovn.
Min nye yndlings snack!
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar