lørdag den 17. december 2011

Horta med grillet supies

Kombinationen af horta og grillet fisk, supies eller kalamaria er smagsmæssigt perfekt.

Du skal bruge 4 pers:

Ca 1 kg horta, her er det Askrolimpi
Supies 1 stor pr person eller 2 mindre

olivenolie
citron
persille
løg, enten forårsløg eller alm rødløg.

Askrolimpi vaskes og roden skrabes let. Kog til mør i letsaltet vand ca 20 min.
Put i en stor skål og hæld over med olivenolie og citronsaft.

Supies renses for indmad og skallen tages ud.

Man kan med fordel dele dem i 4 stykker før man lægger dem på grillen, så bliver de mere ensartet møre og gennemstegte. Prøv at stikke en gaffel i mens de er rå, så ved du hvordan det skal føles, at stikke gaflen igennem når de er gennemstegt.
En lille elektrisk bordgrill er god at have til mindre portioner

Ved servering kan man hælde en dressing af olivenolie og citronsaft over.
Derefter finthakket forårsløg eller rødløg og finthakket persille. Lav dressingen i en meljævner 1 del citronsaft til 5 del olivenolie og ryst godt.
Tilføj billedtekst

Hvis man syntes det skal være mere salt, kan man krydre supies' med salt.
Server et godt brød til.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar