onsdag den 14. september 2011
Stifado
Stifado af kalvekød i ovn
Du skal bruge:
(4 portioner)
600-700gr kalvekød skåret i terninger
½kg små løg renset(jeg bruger rødløg)
4 fed hvidløg
1glas olivenolie
1glas sherry eller portvin (den kretensiske rødvin har nærmest sherry/portvin smag)
1 stang kanel
1 laurbærblad
2 hele nelliker
1 spsk eddike
salt,peber
Kartofler
I et ildfast fad med låg lægges løg, hvidløg, kød. Kryder med salt og peber. Hæld vin, eddike og olie over og læg laurbærbladet, kanelstangen og de 2 hele nelliker ved.
Steges i 2 timer ved 200 grader på nederste rille med låg.
Der skal ikke vand ved, og man skal ikke kigge undervejs..
Kan serveres med stegte eller bagte kartofler, brød og en god salat til.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar