mandag den 25. juli 2011

Landpølse med peberfrugt-tomat sovs

Du skal bruge;
½ kg landpølser
8 stk. store foskellig farvet peberfrugter
4 store tomater
1 spsk tomat koncentrat
2 fed hvidløg
1 stort rødløg
2 dl olivenolie
200 gr. fetaost revet eller i små terninger

Anvend en dyb pande.

Steg pølserne let i lidt af olien. Læg dem på en tallerken.
Steg de hele peberfrugter i den samme olie. Når de er let stegte tages de op og skæres i små stykker.

Løg og hvidløg steges i resten af olien indtil de er bløde.
De friske tomater skæres i stykker og steges sammen med løgene.

Hæld en lille smule vand ved og derefter de småt skåret peberfrugter
Dette skal koge til peberfrugetrne er møre ca. ½ time.
Herefter kommes pølserne i sovsen og koger med 10 min.
Til slut fetaosten som akkurat skal smelte i sovsen.

Klar til servering.
Kan serveres med brød eller ris til.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar