tag:blogger.com,1999:blog-6049549724675476956.comments2022-04-01T15:42:17.491+03:00Mit køkken på KretaUnknownnoreply@blogger.comBlogger55125tag:blogger.com,1999:blog-6049549724675476956.post-82276223026729970382021-07-28T20:47:22.220+03:002021-07-28T20:47:22.220+03:00Jeg har aldrig frosset friske vinblade.
Libanon me...Jeg har aldrig frosset friske vinblade.<br />Libanon metoden kender jeg ikke.Fra mit køkken på Kretahttps://www.blogger.com/profile/07986147916938755808noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6049549724675476956.post-18365180794477323992021-07-28T19:30:31.399+03:002021-07-28T19:30:31.399+03:00Jeg har købt nogle friske blade fra Tyrkiet og ska...Jeg har købt nogle friske blade fra Tyrkiet og skal transportere dem til dk- kan jeg komme dem i en flaske (som i libanon) eller bare fryse dem friske og derefter balancere dem når jeg skal bruge dem Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02301157140480632843noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6049549724675476956.post-88676510206010839152018-10-13T09:45:35.319+03:002018-10-13T09:45:35.319+03:00Jeg fryser dem med skallen på.Jeg fryser dem med skallen på.Fra mit køkken på Kretahttps://www.blogger.com/profile/07986147916938755808noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6049549724675476956.post-66034464815418626642018-10-12T18:59:00.136+03:002018-10-12T18:59:00.136+03:00Fryses kastanjer hele med skal eller blancheres 3-...Fryses kastanjer hele med skal eller blancheres 3-4 min i halve?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/09198242212276333633noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6049549724675476956.post-57181249741575785232017-02-22T08:31:40.100+02:002017-02-22T08:31:40.100+02:00Jeg bruger ca 1/2 dl.Jeg bruger ca 1/2 dl.Fra mit køkken på Kretahttps://www.blogger.com/profile/07986147916938755808noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6049549724675476956.post-11170134257067948932017-02-21T20:45:13.130+02:002017-02-21T20:45:13.130+02:00Hvor meget edikke bruger du cirka?Hvor meget edikke bruger du cirka?B1.b2https://www.blogger.com/profile/01564452957791243187noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6049549724675476956.post-24103312025760282552015-01-04T17:39:45.179+02:002015-01-04T17:39:45.179+02:00Tak! Tak! Fra mit køkken på Kretahttps://www.blogger.com/profile/07986147916938755808noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6049549724675476956.post-20739246295358372682015-01-04T15:48:48.860+02:002015-01-04T15:48:48.860+02:00Lægges. Ikke liggesLægges. Ikke liggesErik Andersenhttps://www.blogger.com/profile/17893247519498049432noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6049549724675476956.post-82781820497001382482014-06-14T10:04:47.682+03:002014-06-14T10:04:47.682+03:00Hej 5.a
Lidt afhængig af hvor meget dej i tager ti...Hej 5.a<br />Lidt afhængig af hvor meget dej i tager til hver æbleskive, men der skulle snilt blive ca 30 små.<br />Håber i kan lide dem.<br />Venligst LisbethFra mit køkken på Kretahttps://www.blogger.com/profile/07986147916938755808noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6049549724675476956.post-86936267206524326322014-06-13T12:39:50.472+03:002014-06-13T12:39:50.472+03:00Hej.
min veninde og jeg kunne godt tænke os at lav...Hej.<br />min veninde og jeg kunne godt tænke os at lave denne her opskrift på æbleskiver, men vi ville gerne vide hvor mange æble skiver der bliver per portion. <br />5.ahttps://www.blogger.com/profile/12901320611002940030noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6049549724675476956.post-63709636196873195222014-06-02T18:17:08.990+03:002014-06-02T18:17:08.990+03:00For at man skal kunne tygge sig igennem, må de ikk...For at man skal kunne tygge sig igennem, må de ikke være meget mørkegrønne. <br />Men de skal jo have en vis størrelse, så de helt friske små nyudsprungne duer heller ikke.Fra mit køkken på Kretahttps://www.blogger.com/profile/07986147916938755808noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6049549724675476956.post-8207105338274334532014-06-01T18:51:45.241+03:002014-06-01T18:51:45.241+03:00Hvordan bedømmer man om bladene er gode til dolmad...Hvordan bedømmer man om bladene er gode til dolmades? Altså hvordan ser man om de er gode friske?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/05935680012471085871noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6049549724675476956.post-66324956866229026362013-09-19T18:51:04.794+03:002013-09-19T18:51:04.794+03:00Hej Louisa
Kan du hjælpe mig med opskriften på lan...Hej Louisa<br />Kan du hjælpe mig med opskriften på langtidsbagte tomater, og om jeg kan komme dem på henkogningsglas. Fra udsendelsen på tv2 fri, jagten på det grønne guld ( Mia og Martin)<br /><br />på forhånd tak<br />Hilsen<br />Pia Andersen<br />piaogarneandersen@gmail.comAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/12335029040837532347noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6049549724675476956.post-91076802711026313832013-08-08T18:45:07.722+03:002013-08-08T18:45:07.722+03:00Ja, en gang Kreta... det er en dejlig ø!
Håber jeg...Ja, en gang Kreta... det er en dejlig ø!<br />Håber jeg får lidt bedre tid her til efteråret med at få skrevet flere indlæg- lige nu kalder arbejdet!<br />Fra mit køkken på Kretahttps://www.blogger.com/profile/07986147916938755808noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6049549724675476956.post-85993815752447301132013-08-06T22:25:38.586+03:002013-08-06T22:25:38.586+03:00Jeg opdagede pludselig din blog og har meldt mig s...Jeg opdagede pludselig din blog og har meldt mig som fast læser.<br />Som en af de danskere, der elsker at komme til Kreta - og har kommet der gennem mange år - er det en fornøjelse at læse om dit køkken og genkende meget af det mad, vi nyder på ferien.AChttps://www.blogger.com/profile/01365158752278046568noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6049549724675476956.post-36537544059607745912013-06-15T14:26:20.512+03:002013-06-15T14:26:20.512+03:00Hej Lone
Tak!
Det lyder godt med citron/appelsin-b...Hej Lone<br />Tak!<br />Det lyder godt med citron/appelsin-blomster, det vil jeg prøve.<br />Kaffebaren, som vi køber loukomades af , ligger på gaden nedenfor det overdækkede marked, Tsouderon, i en slags forlængelse af Skridloff eller populært kaldet *Lædergade*.<br />Jeg håber i får en rigtig god ferie til August!<br />Venligst LisbethFra mit køkken på Kretahttps://www.blogger.com/profile/07986147916938755808noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6049549724675476956.post-51242627479761322342013-06-15T12:47:49.702+03:002013-06-15T12:47:49.702+03:00Jeg er helt vild med din side!
Mange af retterne, ...Jeg er helt vild med din side!<br />Mange af retterne, har jeg lavet "på fornemmelse" førhen, men det er rigtig spændende at læse dine opskrifter, som absolut skal afprøves!!!<br />Jeg tror nu også nemt, loukoumades kunne blive mine foretrukne :-) Jeg har kogt en del forskellige sirupper, som jeg bruger i forskellige dessert sammenhænge! Én af dem skulle du ta' at prøve! Den ligner din meget, men tilsættes et skvæt udtræk fra citron/appelsin-blomster, det er herligt at det kan købes i supermarkedet, så jeg har ALTID nogle flasker med mig hjem!<br />Vi er altid i Chania i august og jeg ville elske at vide, hvor kaffebaren med nykogte loukoumades ligger, for så skal den da ha' et besøg ;-)<br /><br />Mange Kretahilsner LoneLone Amranihttps://www.blogger.com/profile/09769650107368018100noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6049549724675476956.post-63540989370103108352013-05-15T22:00:33.011+03:002013-05-15T22:00:33.011+03:00Jeg brugte Maizena- og de smager lige så godt som ...Jeg brugte Maizena- og de smager lige så godt som de ser ud.<br />Venlig hilsenFra mit køkken på Kretahttps://www.blogger.com/profile/07986147916938755808noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6049549724675476956.post-91435733031350502072013-05-15T16:35:33.240+03:002013-05-15T16:35:33.240+03:00De ser bare lækre ud :)
Mener du Maizena eller rig...De ser bare lækre ud :)<br />Mener du Maizena eller rigtig gul majsmel?Inde Og Udehttps://www.blogger.com/profile/16260297422834161690noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6049549724675476956.post-21279015644453953972012-11-02T17:43:40.518+02:002012-11-02T17:43:40.518+02:00Hej AFJ
En feta type der kan smelte. For tiden køb...Hej AFJ<br />En feta type der kan smelte. For tiden køber jeg ''Horiatiko'' med lav fedt inhold. Det er en feta lavet af gede-og fåremælk og blandet med olivenolie.<br />Jeg har ikke så mange erfaringer med Danske feta typer- da det er mere logisk, at købe de græske.<br />Mange hilsener<br />Lisbeth<br />Fra mit køkken på Kretahttps://www.blogger.com/profile/07986147916938755808noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6049549724675476956.post-80645426100078488172012-11-02T11:11:03.030+02:002012-11-02T11:11:03.030+02:00Hvilken feta bruger du?Hvilken feta bruger du?AFJhttps://www.blogger.com/profile/17572077748395985052noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6049549724675476956.post-65268391895262799612012-09-30T18:29:20.629+03:002012-09-30T18:29:20.629+03:00Ja, du må jo bare blive ved.. jeg sørger for forsy...Ja, du må jo bare blive ved.. jeg sørger for forsyninger!Fra mit køkken på Kretahttps://www.blogger.com/profile/07986147916938755808noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6049549724675476956.post-27442380384951517872012-09-30T10:38:20.145+03:002012-09-30T10:38:20.145+03:00Jeg kommer og smager lige om lidt.
Og det er så mi...Jeg kommer og smager lige om lidt.<br />Og det er så min første gang :-)Piahttps://www.blogger.com/profile/10692689178944176598noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6049549724675476956.post-51473387572102864712012-08-21T17:59:45.737+03:002012-08-21T17:59:45.737+03:00Hej Annemette.
Ja, de er hele når de koges det ene...Hej Annemette.<br />Ja, de er hele når de koges det ene minut. Det er de samme citroner du presser saften ud af senere. <br />Dejlig saft!<br />Kærligst LisbethFra mit køkken på Kretahttps://www.blogger.com/profile/07986147916938755808noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6049549724675476956.post-75608408902758691712012-08-21T13:13:23.391+03:002012-08-21T13:13:23.391+03:00Er citronerne hele når de koges med? :)Er citronerne hele når de koges med? :)Annemettehttps://www.blogger.com/profile/15363490304217046053noreply@blogger.com